PULS: ZEER BESTENDIGE GENORMEERDE WERKKLEDING

Focus op EN 14404 genormeerde producten

Een selectie van gecertificeerde stoffen

De voor de PULS-modellen gekozen stoffen hebben bij erkende textielpartners een strenge selectieprocedure doorstaan. Zij verzekeren professionals van bestendigheid, comfort, stijl en dagelijks onderhoudsgemak.

Voor werkbroeken die versterking op zeer belaste zones nodig hebben, is bij voorkeur gebruik gemaakt van 100% polyamide binding met hoge sterktegraad, en 100% Cordura®. Zij verzekeren van een optimale schuurbestendigheid van de modellen onder moeilijke gebruiksomstandigheden.

De normatieve eisen gerespecteerd

De PULS-modellen, speciaal voor professionals in de ambachtelijke-, industriële- en dienstverleningssector, bieden oplossingen op gebied van beschermingskleding die aangepast zijn aan hun werkomstandigheden. De PULS-modellen voldoen aan de verschillende normatieve eisen.

Voor professionals die regelmatig geknield werken, zijn de PULS werk- broeken en pakken uitgerust met kniezakken die voldoen aan de eisen van de norm EN 14404+A1: 2010. Met de keuze uit 2 verschillende standen voor de kniebescherming, bieden de PULS  modellen efficiënte bescherming door zich eenvoudig aan de drager aan te passen.