Het aanbod van producten

Molinel beantwoordt aan de behoeften van 2 grote vakgebieden

Ambacht – Bouw – Industrie

Het aanbod van Molinel werkkleding voor professionals in het ambacht, de industrie en de bouw gaat van basiskleding tot zeer technische kleding.

Iedere lijn en elk kledingstuk is bestudeerd op basis van een eisenpakket, opgesteld door de professionals zelf. Zo worden ze ware technische adviseurs van ons merk, die de kleding zelfs in de praktijk testen.

Met de 3 assortimenten die Molinel biedt, kan iedere professional kleding vinden die aan zijn eisen voldoet:

Assortiment Expert: dit is een assortiment die is ontwikkeld naar gelang de gevaren van ieder vak. Metselaar, schilder, monteur…voor ieder beroep is er kleding die voldoet aan de specifieke eisen.
Van katoen / polyester of polyester / katoen: materialen zijn gekozen voor de bestendigheid en het comfort. Het assortiment Expert is technisch, functioneel, bestendig, design…

Assortiment Maxter: dit assortiment bestaat uit 2 kledinglijnen voor binnen (technische-, industriële beroepen…) of buiten (bouw, groenvoorzieningen…). Sterk design, stoffen geselecteerd op bestendigheid… Kleding ontworpen voor intensief gebruik.

Basis assortiment: multifunctionele werkkleding die tegen een stootje kunnen.

PULS with Molinel

Het werkkledingconcept ontworpen voor professionals. Ontwikkeld om zich zo goed mogelijk aan te passen aan een nieuwe manier van leven en denken, biedt PULS een nieuwe beroepsbenadering, een alternatieve garderobe die de ware aard en personaliteit van de drager laat zien.

PULS herziet de codes, die van een ieder een persoon maakt met zijn eigen unieke trekjes,  die iedere dag vol energie, gedrevenheid en enthousiasme tegemoet gaat. Vol motivatie om zich iedere dag weer uit te vinden; zelf, maar ook met anderen, tijdens het werk of samen, om intense momenten te beleven.

PULS with MOLINEL

Restaurant en keukenpersoneel.

Iedere professional zal een product vinden die bij hem past: creatief, origineel, met een coupe aangepast aan zijn levensstijl en de keuken.

Nieuwe manier van eten, nieuwe generaties, nieuwe koks; de inzet van het merk is kleding te bieden dat comfortabel, duurzaam is, ontworpen met en voor iedere professional, met hoge kwaliteitseisen die u terugziet in de verzorgde afwerking, en het gebruik van de beste stoffen.

Zeer eigentijds, kleurig, met een strakke belijning of meer tijdloos, technisch of modern, Molinel biedt een volledig aanbod – innoverend, slim, praktisch – om te kunnen voldoen aan de eisen van iedere professional.

Alleen voor gedreven personen!