Ons vak

MOLINEL is vandaag de naam bij uitstek voor professionele kleding en uitrustingen.

Onze ervaring en methodes voor de ontwikkeling van producten geven ons de mogelijkheid om een uniek aanbod van producten en diensten voor te stellen.

Het merk MOLINEL streeft ernaar bijzonder professionele producten aan te bieden. Het is voor ons belangrijk de professionals systematisch te betrekken bij het zoeken naar en de ontwikkeling van elke uitrusting.

ONZE KLEDINGSTUKKEN EN UITRUSTINGEN BEANTWOORDEN AAN VIER ESSENTIËLE CRITERIA:

– Ergonomie: Molinel ontwerpt in de eerste plaats producten die perfect aangepast zijn aan elke gebruiker en de eigenheden van zijn beroep en werkomgeving.

– De bescherming: onze producten werden bestudeerd om de gebruiker een maximale veiligheid en bescherming te bieden, door de risico’s in de hand te houden en de specifieke normen strikt na te leven.

– De sterkte: elk materiaal en elk bestanddeel werden geselecteerd om borg te staan voor een optimaal kwaliteitsniveau. Onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan en moeten in elke situatie betrouwbaar zijn.

– Het design: de bedoeling van het merk is vernieuwende producten voor te stellen die uitpakken met een sterk en exclusief design, dat perfect inspeelt op de wereld van vandaag.

PROFESSIONELE KLEDING!