Molinel productkenmerken

Golfwerend
Vele recente studies hebben uitgewezen dat de elektromagnetische golven van mobieltjes mogelijk schadelijk voor het organisme kunnen zijn. Deze studies zijn niet allemaal voltooid; maar Molinel heeft uit voorzorg alvast de smartphone-zakken uitgerust met een golfwerende stof. De stof is van polyester en metalen vezels die de elektromagnetische golven afschermen. Deze afscherming is geen volledige afscherming, zodat u evengoed gebeld kunt worden, maar draagt bij aan de bescherming van het lichaam door de directe blootstelling aan golven te verminderen.

Kniezakken
Deze broek is uitgerust met kniezakken, voor kniebeschermers referentie GN08. Deze pantalon met kniebeschermers is een persoonlijk beschermingsmiddel EN 14404+A1: 2010 – kniebescherming.
Voor enkele zakken zijn uitgerust met een verstelsysteem, om de kniebeschermers op juiste hoogte te hebben.

Hoog achterstuk
Opdat de werknemer zich altijd goed bedekt voelt, ongeacht de positie – geknield of rechtop, heeft Molinel de broek voorzien van een hoog achterstuk. Welke beweging de professional ook maakt, de onderrug is te allen tijde beschermd.

Vele zakken
Deze kleding is uitgerust met vele handige zakken; goed toegankelijk, ruim… ontworpen om te beantwoorden aan de behoeften van de professionals, en hun het werk dag in, dag uit eenvoudiger te maken.

Kruisstuk
De inzetstuk in het kruis zorgt voor een verbetering van het draagcomfort, en voor de versterking van deze werkbroek.

Verstelbare polsbanden
Voor een optimale bewegingsvrijheid kan de professional de onderkant van de mouwen verstellen dankzij de verstelbare polsbanden.

Elastische tailleband
Wat de lichaamsbouw van de drager ook mag zijn, zijn broek zit altijd perfect dankzij de gedeeltelijk elastische tailleband.

Gewatteerd product
Dit kledingstuk is gewatteerd van binnen, om de drager optimaal comfort en warmte te bieden.

Waterafstotende stof
Het stof van dit artikel heeft een waterafstotende behandeling ondergaan, zodat de drager droog blijft onder alle omstandigheden.

Schuurbestendig
Het basismateriaal van dit kledingstuk is geselecteerd op bestendigheid en duurzaamheid. Een kledingstuk bestemd voor intensief gebruik.

Voorgevormde onderdelen
De naden volgen de bewegingen van de knieën en de ellebogen, zodat het kledingstuk meegaat in alle handelingen van de professional.

Comfort, warmte
Specifiek materiaal en/of gewatteerde voering die de werknemer dagelijks van comfort en warmte voorziet.

Chronobandes
Dit kledingstuk komt in aanmerking voor een specifieke personalisatie met het concept CHRONOBANDES.

Elleboog/knie versteviging
De ellebogen of de knieën van deze producten zijn verstevigd voor een extra lange levensduur op deze zones, die vaak door professionals gebruikt worden.