Onze activiteiten

– De distributie

Het aanbod van producten, de concepten en de daarbij behorende diensten worden overgenomen door de aanvullende distributiekanalen die de aanwezigheid van het merk voor de ambachtslui van MKB/GB en instellingen verzekeren. Deze distributeurs zijn de tussenpersoon voor het merk en iedere gebruiker.

Molinel steunt op een netwerk distributeurs gespecialiseerd op gebied van bescherming, veiligheid, hygiëne en de horeca.

Molinel stelt de gebruikers een innoverend aanbod ter beschikking, met producten die continu aangepast worden aan ieder vak, beschikbaar op voorraad.

Molinel beantwoordt aan de behoeften van 2 grote vakgebieden:

> Ambacht – Bouw – Industrie

> Ambacht – Bouw – Industrie

– B to B: De afdeling Grote Klanten Corporate Identity

Ontwikkelt voor de grotere bedrijven, aangepaste kledingprogramma’s en geeft specifieke antwoorden die verschillende aansluitende diensten integreren (waaronder logistiek schema, individuele toewijzing, onderhoudsoplossingen…)

Molinel biedt advies en deskundigheid aan Franse- en internationale bedrijven.

De afdeling Molinel Imago begeleidt deze bedrijven van de conceptfase tot de uitvoering van kledingprogramma’s, aangepast aan de specifieke behoeften op gebied van bedrijfscommunicatie, beroepseisen, logistiek…

Behalve zijn beschermende functie, is « imago» kleding onderdeel van een bedrijfsstrategie: hij verbindt de medewerkers, communiceert de bedrijfswaarden, maakt de werknemers herkenbaar in hun bedrijfsfunctie…