Onze politiek ?

Voor zijn Grote Klanten heeft MOLINEL een methode ontwikkelt voor expertise en betrouwbaarheid.

Deze methode van 5 stappen maakt het mogelijk een globale oplossing te bieden door de verschillende expertises die ieder Imago kledingprogramma verzekeren van succes.

Van concept tot uitvoering, de projecten van de Grote Klanten beginnen klein en nemen grootse vormen aan…

1. Luisteren

eze eerste stap is belangrijk. Het doel is de diverse beroepen te analyseren om uw behoeften vast te stellen op het gebied van imago en bescherming.

Wij analyseren met u uw behoeften:

– Marketingdoelstellingen
– Structuren van uw onderneming
– Beheer van uw Corporate Identity (logo)
– Identificatie en audit van de beroepen, hun specificiteiten, hun beschermingsbehoeften
– Analyse van de bestaande kledinglijn
– Logistieke organisatie
– Deadlines en planning

2. Inbeelden

De oplossingen zijn altijd nieuw en eigentijds en zijn een combinatie van stijl en functionaliteit.
Na een voorafgaande audit, stelt Molinel voor om het bestek beroepen / product op te stellen.

Wij zorgen ervoor dat alle nodige informatie verzameld wordt, door ronde tafels met de gebruikers te organiseren.Het geïntegreerde ontwerpbureau geeft u een volledig boekwerk met een eigentijdse stijl.

3. Ontwikkeling

Molinel maakt de prototypes van uw collectie en vervolgens de technische specificatiedossiers die de fase Studie voor industrialisatie inluiden.
Het ontwerpbureau bevestigt de technische keuzes: Naaischema, maten, prijscalculatie, matenschema, basis controlesheet.

4. Uitvoering
Wij zijn specialist op gebied van industriële technische textiel en wij zorgen voor de optimalisatie van de industriële productie van uw merkkleding met als uitgangspunt: kwaliteit en kostenbeheersing.
Molinel kan dankzij een wereldwijde geïntegreerde productie een zeer concurrerend voorstel voor uw opstellen.

5. Distributie

De logistiek in dienst van de klant/gebruiker.
Molinel kan door haar ervaring het volledige logistieke proces naar gelang van uw behoefte op zich nemen: al uw werknemers binnen de afgesproken tijd voorzien van kleding, aangepast aan hun beroep, maat en werkomgeving.
Ook daarbij stellen wij u een aangepaste organisatie voor en coördineren wij alle nodige operaties door betrouwbare procedures te gebruiken: maat nemen, individuele toewijzing, voorraadbeheer, afhandeling van de zendingen, industrieel onderhoud

MOLINEL Grote Klanten Imago heeft een unieke «knowhow» op zijn markt ontwikkeld, om optimaal te kunnen voldoen aan de behoeften van zijn cliënten. Deze «knowhow» worden intern beheerd, wat het mogelijk maakt het hele proces volledig te beheersen, van informatieverwerking, de bestelling tot levering.

MOLINEL geniet bij vele Franse Grote Klanten erkenning voor zijn expertise op gebied van PBM. Zijn kennis van de gevaren, en de gestelde normen staan garant voor beschermkleding-programma’s die in overeenstemming zijn met de Europese wetgeving.