PULS#DYNAMIC WORK: Uw personaliteit in actie!

Een evolutief design voor een urban-activeman stijl

 Bodywarmer, ottoman broek, softshell jack, softshell broek, kniebeschermers, parka, sweater met capuchon en t-shirt met korte mouwen: de 8 #dynamic work modellen zijn voorzien van vele technische details, en onderscheiden zich door de ergonomische coupes. De keuze van een evolutief design geeft deze collectie een urban-activeman stijl. De energieke kleuren maken het mogelijk de nadruk te leggen op de accessoires en de verzorgde afwerking. Tot slot zorgt de stofkeuze van soepele modellen.

Het softshell 0270 jack zet de toon met zijn opstaande kraag met verstelbare en afneembare capuchon. Een trendy look tussen sport en casual, maar ook functioneel en aantrekkelijk met de opvallende gekleurde details. Is zowel soepel als strak belijnd, waardoor het jack draagcomfort en bewegingsvrijheid biedt.

Voor professionals die continue actie zoeken

Professionals die kicken op technische uitrustingen, altijd op zoek zijn naar actie en steeds weer hun grenzen willen verleggen, kiezen voor de PULS#dynamic work modellen. De modellen, zeer gewild voor hun comfort, strak belijnd en geoptimaliseerd voor meer bewegingsvrijheid bij dagelijkse werkzaamheden. Ook voor een slim gestylde casual look tijdens het werk biedt de PULS#dynamicwork collectie precies wat ze zoeken.