PULS#EXPLORE : DE KLEDINGLIJN DIE U VERGEZELD BIJ UW AVONTUREN

De «all-terrain» look

De PULS#explore modellen, vervaardigd in aardetinten, beige, gemêleerd grijs en bordeauxrood, staan dicht bij de natuur. De werkbroeken Dobby en stretch zijn beiden voorzien van meerdere zakken; het ademende t-shirt, de softshell en de parka zijn vanzelfsprekende keuzes door hun superfunctionele belijningen, bijna net als wandelsportkleding. De PULS#explore modellen zijn bestendig en passen altijd, om aan te sluiten aan de behoeften van de meest uiteenlopende beroepen. Zo zijn de verschillende PULS#explore modellen eenvoudig te combineren, voor een «all terrain» look waar men overal mee uit de voeten kan.

Vervaardigd met innoverend materiaal, dat een bestendig «weefsel» combineert met fleecestof,  heeft de softshell 0318 de eigenschappen van een windjack, en beschermt als het wat fris is. Met zijn warme wollige, afneembare kraag past ze zich in ieder seizoen aan. Is ademend en waterafstotend, en verzekert dagelijks van een opmerkelijk comfort voor de professional die vooral buiten werkt.

Voor avontuurlijke professionals 

De professionals die avontuurlijk aangelegd zijn en altijd nieuwe gebieden willen ontdekken, zullen vallen voor de ergonomie en look van PULS#explore modellen. Voor hun werk onder moeilijke omstandigheden hebben ze werkkleding nodig dat tegen een stootje kan. Met de PULS#explore modellen kunne ze een «all-terrain» tenue samenstellen die het beste bij ze past. Dat zijn pas échte gebruiksoplossingen waar professionals op kunnen rekenen!