De kledinglijn WHITE & PRO is speciaal ontworpen voor de verf- leg- en zet professionals

De kledinglijn WHITE & PRO is speciaal ontworpen voor de verf- leg- en zet professionals (tegelzetter, parketteur, wandzetter…)

Deze lijn is een combinatie van hoge bestendigheid dankzij de Cordura® verstevigingen, een optimale kniebescherming met genormeerde kniebeschermers (norm EN 14404 + A1: 2010), en een nauwkeurig bestudeerde ergonomie voor dagelijks draagcomfort.

Een kledinglijn die ook stijlvol is, door het moderne contrasterende kleurenpalet dat toegevoegd is aan het traditionele wit in deze beroepen.

Deze kledinglijn heeft een zeer complete garderobe met een jack, broek, broek met kniezakken, gewatteerd hesje, hesje met zakken, overall en bermuda. Wat uw werkdag ook is, bij ons vindt u de meest geschikte uitrusting!

Bij het ontwerp van deze modellen wilde Molinel verder gaan, door de dragers van deze lijn een nog betere bescherming te bieden.

Molinel biedt deze professionals daarom een werkbroek in overeenstemming met de Europese norm EN 14404+A1: 2010 – type 2 – kniebescherming.

De werkbroek (ref. 2204) en de knieplaten (ref. GN08) zijn geschikt voor dragen die op een vlakke ondergrond werken. Wanneer de drager op zijn knieën zit, zorgt de plaat ervoor dat de druk gelijkmatig verdeeld wordt, en voorkomt dat harde deeltjes, kleine steentjes op de grond verwondingen veroorzaken.

Tijdens het ontwerp is aan alles gedacht om de drager optimaal comfort te bieden. De voorgevormde knieën zorgen voor meer bewegingsvrijheid, de hoogteverstelling van de platen in de kniezak passen zich aan iedere lichaamsbouw aan, de vele zakken maken het mogelijk al zijn gereedschap altijd bij de hand te hebben…

Comfort tot in de afwerkingen: dubbele stiksels en afwerksteken versterken de bestendigheid van het kledingstuk. De kniezak is gemaakt van een zeer bestendige technische stof, Cordura®, en daardoor optimaal bestand tegen wrijving en schuring.

Dus de werkbroek ref. 2204 biedt een efficiënte oplossing voor professionals die knielend werken!

 Klik hier voor een kennismaking met deze lijn!