De Classcod lijn

De Classcod lijn is speciaal ontworpen voor de Receptie en de Bediening, en sluit perfect aan op de verwachtingen van de jonge generatie dragers. Elegant en stijlvol, wordt hier de nadruk gelegd op goed bestudeerde coupenaden en verzorgde afwerkingen, voor heren- en dames modellen met een jonge, moderne uitstraling.

Een getailleerde pasvorm voor een moderne kledinglijn

Dragers zijn altijd op zoek naar moderne werkkleding, en trendy, stijlvolle modellen. De Classcod lijn is ontworpen om aan deze vraag te voldoen.

De pasvorm van de 4 damesmodellen (jasje, pantalon, hesje en rok) en de 3 herenmodellen (jasje, hesje, pantalon) zijn zeer getailleerd, voor optimaal draagcomfort met een eigentijdse uitstraling.

Bij de dames zorgt de reverskraag van het jasje voor een stijlvolle look; de getailleerde coupenaden en sluiting met 1 knoop geven het tenue een mooie pasvorm. De elegante, eenvoudige Classcod omslagrok verzekert van draagcomfort. Tot slot geven de open rug van het hesje, en de satijnen afwerking van de zakken dit model een origineel accent.

Ook voor de heren ligt de nadruk op de coupenaden. Met zijn V-hals en verstelband in de rug is dit hesje geschikt voor iedere lichaamsbouw. De reverskraag van het jasje, de sluiting met 2 knopen en coupenaden aan de voorkant bevestigen de eigentijdse en moderne kant van dit model, actueel dankzij de satijnen afwerking.

Wat betreft de heren- en dames pantalons biedt de strakke belijning een moderne, en elegante afwerking.

Het functionele aspect wordt niet vergeten

Classcod moet boven alles voldoen aan de eisen van representatieve beroepen; de ontwerpen zijn vervaardigd van een stof met polyester, viscose en elasthan, die aangenaam aanvoelt. Hierdoor zijn de modellen bestendig, comfortabel en onderhoudsvriendelijk, elke dag weer.

De CLasscod heren en dames modellen moeten tevens functioneel zijn. Alle onmisbare accessoires die het personeel dagelijks nodig heeft vinden hun plaats in de vele binnen- en buitenzakken.

Het draagcomfort is niet vergeten! Voor meer bewegingsvrijheid zijn de dames- en heren jasjes voorzien van splitten, en de verstelbanden verzekeren van een perfecte pasvorm van de hesjes om vrij te kunnen bewegen. Dus u kunt uw beroep optimaal uitoefenen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uw kleding!

 Classcod : een stijlvolle en elegante lijn om zijn persoonlijkheid te benadrukken.